100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Vásárlói vélemények

Önnek is van véleménye? Ossza meg velünk a velemeny@eztmegveszem.hu email címre küldött levelében. Minden véleményt elolvasunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink maradéktalanul elégedettek legyenek webáruházunkkal.

Farkas Károlyné

Nagyon tetszik ez a webáruház,máskor is szivesen rendelek innen! Jó lenne ha lenne több termék!

Szabó Mária

Csatlakoznék az elégedett vásárlók közé : )

Ilona

Hibás terméket kaptam, de gyorsan cserélték. Ez pozitív, viszont a futár bun*ó volt, bár tudom, hogy ez nem az önök hibája.

Péter

a vásárlással minden rendben ment , a termékeket is időben kézhez kaptam

Kitti

Sosem rendeltem még internetről, mert egy kicsit félve álltam a dologhoz, de kellemesen csalódtam, a kiszállítással és a termékekkel egyaránt meg vagyok elégedve

Nagy Zsolt

Hétfőn rendeltem és másnap már ki is szállították

TTibor

minden rendben volt ,az ügyfélszolgálat másodperceken belül felvette a telefont amikor érdeklődtem, a futár is nagyon rendes volt, meg vagyok elégedve

Zsani

ugyfelszolgalat?? de minek? a telefont szazadjara vették fel, de meg igy se tudtam meg azt amit akartam mert nem értettem amit mondanak..

Éva

Mindennel meg vagyok elégedve, a szállítás gyors volt, a csomagolás a termékekkel sincsen probléma.

Kunfalvi Zsanett

A termék időben megérkezett, hibátlan állapotban, a számlát is megkaptam.Gyors és megbízható, teljes mértékben meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Annyit még, hogy ez emailekre gyorsabban válaszolhatnának.