100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Színváltós LED-es Viaszgyertya

Színváltós LED-es Viaszgyertya-40%

Mindenki fél attól, hogy ha esetleg gyertyát gyújtunk, ki ne égjen valami és aztán már azon kapjuk magunkat, hogy a tűzoltókkal kell beszéljünk. Ez mind elkerülhető, ha ezt a távirányítós, élethű gyertya szettet használjuk! Meghitt hangulat, varázslatos fények egy gombnyomásra! A gyertyák megtévesztésig élethűek, három erre tervezett LED lámpa tökéletesen utánozza a gyertyák fényét, pislákolását.

9,990 Ft 5,990 Ft Az ajánlat csak korlátozott ideig él!
Kosárba

Termék leírás

Dekoráljon egyszerűen és könnyedén!Legyen hangulatos lakása, háza!

Ezeknek a LED-es valódi viaszgyertyának a fénye meghitt hangulatot varázsol a négy fal közé.

Lenyűgöző ragyogás a lakás bármely helyiségében, akár a hálószobában hangulatfénynek, vagy egy romantikus vacsora alkalmával a konyhában. A krémszínű gyertyák például az ablakpárkányra vagy a tálalóra állítva gondoskodnak a különleges fényhatásról, tökéletes dísz és éjjeli fény is egyben.

Lobogó gyertyalánghatás – tűzveszély nélkül!

Ezeknek a LED-es gyertyának a lobogó, melegfehér fénye a valódi gyertyaláng hatását kelti. Mivel a LED-ek nem termelnek hőt, ezért a gyertyák textíliák, például függöny közelében is használhatóak.
A gyertya fénye majdnem összetéveszthető a természetes gyertyafény imbolygásával és ugyanolyan kellemes hangulatot kelt. A valódi gyertyával szemben a LED-es valódi viaszgyertya nem kormoz és nem füstöl, ráadásul nem is tűzveszélyes. A LED-es gyertya ''nem éghet csonkig'', és mivel nem folyik szét a viasz, nem koszolhat össze- és nem is károsíthat semmit sem. A LED-es valódi viaszgyertya nagyobb biztonságot nyújt embernek és állatnak egyaránt az otthonában.

 

A csomag tartalma:

  • 3 db gyertya

  • 1 db távirányító

 

Tulajdonságok:

  • Viasz külső
  • RGB színek
  • 100.000 óra élettartam
  • Automatikus kikapcsolás (beállítható: 4 vagy 8 óra)
  • 12 féle színválasztás
  • Méretek: 6", 5", 4"
  • 3 db AAA elemmel működnek (nem tartozék)

Vélemények

Szász Barbara2015-07-14 23:05

Csúcs szuper :) Tökéletes hangulatot teremt a lakásba :)

Tóth Alex2015-11-10 16:23

Ma adták át a páromnak.Imádja!Remek vétel volt.

Mondja el véleményét Ön is!