100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Snap 'N Grip - univerzális csavarkulcs

Snap 'N Grip - univerzális csavarkulcs-50%

Előfordult már veled, hogy meg kellett volna húzni, vagy lazítani egy anyacsavart, és minden előkerült a szerszámos fiókból, csak pont az a méret nem? Fizettél már olyan dologért, amit Te is egyszerűen megjavítottál volna, ha van megfelelő méretű villáskulcsod? Mai ajánlatunkban főleg férfi olvasóinknak kedvezünk, mikor bemutatjuk ezt a szuper 2 db-os csavarhúzó készletet.

9,990 Ft 4,990 Ft Az ajánlat csak korlátozott ideig él!
Kosárba

Termék leírás

Mindig akad olyan helyzet amikor szükség van a szerszámos ládára. Akár a lakásban lévő bajok elhárításáról van, szó, akár az autóddal kapcsolatos szerelőmunkáról, egy közös pont mindig van: szerszám kell hozzá.

Az otthonodban rengeteg dologhoz szükséged lehet rá, és bosszantó tud lenni, ha valamit,azért nem tudsz megoldani, mert, nincs nálad megfelelő szerszám?
Mindig keresgéled a megfelelő kulcsot?


Na ennek mostantól vége!

Mert ugye vehetsz komplett készletet, esetleg megveheted az összes méretet a kulcsokból, csak rengeteg helyet foglal majd, és igazi káoszt fog okozni a szerszámtartóban.
Vehetsz komplett készletet, esetleg megveheted az összes méretet, kulcsokból, de ez több tízezer forintodban lesz, rengeteg helyet foglal majd, és igazi káoszt fog okozni a szerszámtartóban, vagy választhatod, ezt a praktikus, univerzális csavarkulcs készletet, ami mindössze 2 db-ból áll.

A Snap univerzális csavarkulcs rengeteg helyzetben kisegít Téged, könnyű a használhatósága, csúszásmentes fogása, bevonata miatt pedig nem kell tartani attól, hogy a munka közben kicsúszna a kezed közül.

Ez a csavarkulcs készletet, két univerzális csavarkulcsból áll, egyszerre három különböző pontra gyakorol nyomást, ez biztosítja a könnyű, mégis biztos tartást. Sajátos befogófejjel rendelkezik, ami felveszi a csavar vagy az anya méretét és formáját. 8 - 32 mm-es csavarok és csavaranyák szorítására vagy lazítására ajánljuk.

Használhatod otthon a háztartásban pl. csövek, csapok megszorítására, szereléshez, polcok összerakásához, bútor szereléshez, meghúzhatod a kerékpárod csavarjait, állíthatod vele a kormányt, ülést, féket. Szerelhetsz vele autót, akkumulátort, motort, fűnyírót, gépeket. Valóban bármit, amit csak szeretnél!

Otthonod nélkülözhetetlen terméke, a mindentudó csavarkulcs, vészhelyzetek esetére!
 

Helytakarékos megoldású, így még egy ok, hogy ne hagyd ki!

 

A csomag tartalma:

  • 1db Snap'n Grip (9-14mm és 16-22 mm)
  • 1db Snap'n Grip (24-32 mm)


 

Tulajdonságok:

A Snap'n Grip készlet különlegesen kialakított befogófeje három ponton fog, így tökéletesen megbirkózik a különféle alakú, formájú csavarokkal, még akkor is, ha a csavar feje esetleg kopott. Teljesen mindegy, hogy amerikai, angol, vagy metrikus szabvány szerinti a csavar!
Használhatod otthon a háztartásban pl. csövek, csapok megszorítására, szereléshez, polcok összerakásához, bútor szereléshez, meghúzhatod a kerékpárod csavarjait, állíthatod vele a kormányt, ülést, féket. Szerelhetsz vele autót, akkumulátort, motort, fűnyírót, gépeket. Valóban bármit, amit csak szeretnél!
A befogófej alkalmazkodik a csavar méretéhez, alakjához, így rengeteg szerszámot, csavarkulcsot kiválthat.
Nincs szükséged óriási és nehéz szerszámos ládákra, hiszen csupán ezzel a két szerszámmal 9mm - 32mm-ig bármilyen formájú és állapotú csavar meghúzható, illetve kilazítható.

Egyszerűen tökéletes barkács eszköz, így nem hiányozhat egy valamirevaló háztartásból sem!

Vélemények

Nagy Sándor Péter2015-11-02 16:47

Nagyon praktikus.Megéri beszerezni egy olyan embernek, aki szeret barkácsolni.

Mondja el véleményét Ön is!