100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Merinoflór 3 részes Ágynemű garnitúra

Merinoflór 3 részes Ágynemű garnitúra-20%

Éjszakánként állandóan csak forgolódsz a kényelmetlen ágyneműid miatt? Már nem tudod, hogyan kellene gyűrögetned, fordítgatnod a párnádat, hogy ne fájduljon meg tőle a nyakad vagy a fejed? Nyakunkon a hideg idő, de a takaród sem nem puha, sem nem meleg? Idejét sem tudod, mikor aludtad úgy igazán ki magadat? Ne halogasd tovább, szerezd be most 3 részes merinoflór melengető ágyneműgarnitúrát!

9,990 Ft 7,990 Ft Az ajánlat csak korlátozott ideig él!
Kosárba

Termék leírás

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem speciel nem volt szokásom ágyneműket nézegetni, utánuk olvasni, összehasonlítgatni, stb. Valahogy nem gondoltam, hogy olyan kiugróan nagy különbség lennemondjuk párna és párna között.

Úgy voltam vele, hogy legyen mire lehajtani a fejem, legyen mit magamra teríteni, és kész, ennyi elég. Így utólag belegondolva nem is csodálkozok azon, hogy ezzel a felfogással okoztam magamnak nem kevés kellemetlenséget.

Télen, a hideg időben állandóan fáztam a takaró alatt, nyáron meg izzadtan rugdostam le magamról. A párnától reggelre megfájdult a nyakam, a vállam és a fejem, amitől aztán egész nap szenvedhettem.

Nem tudom megmagyarázni, miért nem foglalkoztam egy olyan dologgal, ami fontos részét képezi minden egyes napomnak. Azt bizonyára te is tudod, hogy az egészséges életmódhoz napi 8 óra alvás szükséges – de rájöttem, egyáltalán nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között teszem meg.

Lényeg a lényeg, egy idő után elkezdtem gyanakodni, hogy valami nem stimmel, és talán ideje lenne komolyabban foglalkozni ezzel az ágynemű-dologgal. Kiderült, hogy igen lényeges eltérések vannak közöttük, kezdve az anyagösszetételtől egészen a töltelékig.

Heteken át tartó kutatómunka eredményeként egy merinoflór ágynemű garnitúrára esett a választásom. Hát azt kell mondjam, nemcsak hogy nem bántam meg, hanem az egyik legjobb döntésem volt az utóbbi időben.

Az éjszakáim azóta nem ugyanolyanok, mint ezelőtt. Megszűntek az állandó forgolódások, a túl hideg vagy túl meleg miatti szenvedések a takaró alatt, valamint reggel sem nyúzottan és megviselten ébredek, hanem kipihenten, frissen és üdén.

A 3 részes szett egy paplant, egy nagypárnát és egy kispárnát tartalmaz, melyek a gyapjú jellegű anyagnak köszönhetően nagyon kényelmesek! Mikor magamra húzom a takarót, az olyan, mint egy meleg ölelés.

Melegebb ölelést csak szeretteidtől kaphatsz.

Ideális otthoni kiegészítő a hideg téli mindennapokra.

Egészen biztosan kedvence lesz a hideg évszakokban, hiszen csodálatosan meleg, rendkívül kényelmes és simogató öleléssel veszi körül. Ez a trendi, pihe-puha garnitúra tökéletesen illik otthonodba, amelynek bármelyik szegletéből meghitt zugot varázsol. 

 

A csomag tartalma:

  • 1 db Paplan: 130 x 180 cm 
  • 1 db Nagypárna: 50 x 50 cm 
  • 1 db Kispárna: 32 x 40 cm 

 

Tulajdonságok:

  • 3 részes
  • Prémium minőség
  • Kényelmes és meleg paplan, nagy és kispárna egy csomagban!
  • Enyhíti reumás panaszaidat, elvonja az izzadtságot és kellemes pihenést biztosít!
  • 100% gyapjú jelleg
  • Elvonja a testpárát és nyugodt alvást biztosít!

Vélemények

Kovácsné Szász Andrea2015-08-19 15:42

Egyszerűen Imádom!Pihe-puha garnitúra :) és még meleg is :)

Mészárosné Horváth Kinga2015-09-02 10:05

Tényleg nagyon jó kis termék.Nekünk is van itthon.

Nagyné Szigeti Erzsébet2015-09-24 17:57

Az eddigi legjobb vásárlásom volt!Köszönöm!

Árvai Klaudia2015-09-30 10:17

Ma hozta a futár :) Egyetértve a fentiekkel,tényleg szuper kis cucc :)

Balázs Dániel2015-11-10 20:22

Karácsonyi ajándékként vettem a feleségemnek,remélem Ő is ilyen elégedett lesz :D

Mondja el véleményét Ön is!