100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Ceramic Pan-5 részes kerámia bevonatú serpenyőszet

Ceramic Pan-5 részes kerámia bevonatú serpenyőszet-53%

Öltöztesd konyhádba, a 21.század technológiáját, élj és főzz egészségesen! Ismerd meg az ételek új, természetes ízét! A legtöbb háztartásban fém vagy teflonbevonatú edényekben készülnek az ételek, amely sok fejfájást okoz a háziasszonyoknak. A minőségi alumíniummal készülő kerámia serpenyőkkel a főzés rendkívül élvezetes, gazdaságos és maximálisan egészséges.

14,990 Ft 6,990 Ft Az ajánlat csak korlátozott ideig él!
Kosárba

Termék leírás

A hagyományos serpenyők, lábosok esetében, a teflonbevonattal, vagy közvetlenül a fém edénnyel érintkeznek az ételek főzéskor-sütéskor. A fém edények nagy hátránya, hogy könnyen leég, letapad benne az étel, és a vitaminok, ásványianyagok 80%-a melegítéskor bekövetkező oxidációs folyamat következtében megsemmisül.
A kerámiabevonat természetes tulajdonságaiból adódóan, ízletesebben és egészségesebben , rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített kerámia lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsok, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványianyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni. A kerámia kiváló hőszigetelő, ezért ha fedővel használod, rövidebb idő alatt elkészül, és tovább meleg marad az étel, speciális hátoldala miatt indukciós(kivéve a legkisebb edény), elektromos és gáztűzhelyen, tehát bármilyen főzőlapon használható, mosogatógépben mosható.
A serpenyő alján található bordák egyenletesen oszlatják el a hőt, így a serpenyő gyorsan felmelegszik, miközben hőtartása is kedvezőbb, mint a hagyományos edényeké.

A kerámiabetétes edényt magas fokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztítható, gyöngyházfényű, 100%-ig tapadásmentes, természetes felülettel rendelkezik, melyből tesztekkel bizonyítottan nem szabadul fel semmiféle káros anyag, ellenáll a sűrű igénybevételnek magas hőmérsékleten is, ezért éttermeknek, kifőzdéknek is ajánljuk.

 

A csomag tartalma:

  • 1 db 20 cm átmérőjű Ceramic Pan
  • 1 db 24 cm átmérőjű Ceramic Pan üvegtetővel
  • 1 db 28 cm átmérőjű Ceramic Pan üvegtetővel

Vélemények

Koczka Jánosné2015-10-12 09:54

Dupla készletet rendeltem, nagyon praktikus, igazán élmény a használata, nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek!

Németh Júlianna2015-10-19 12:25

Az ár/érték arány kíváló! Aki rendszeresen főz, és ahol nagy a család, ott ez a termék nélkülözhetetlen segítség.

Kovács Anita2015-11-11 19:23

most vettem egy párnapja és edig nagyon megvagyok vele elégedve, hogy menyire lesz tartós azt nemtudni,halegaláb 2-3,évet kibir akkor meg érte az árát.........

Mondja el véleményét Ön is!