100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
3 darabos Bio kerámia bevonatú tepsi készlet

3 darabos Bio kerámia bevonatú tepsi készlet -43%

Dobd ki a régi vacak tepsijeidet, és újíts be egy olyan prémium minőségű készlettel, aminek a tervezését és a dizájnolását profi szakemberek végezték.Ezzel a tuti tepsitrióval konyhatündéri tudományodat egy magasabb szintre fejlesztheted, az eredmény pedig garantáltan tíz ujjat megnyaló élményt okoz az asztaltársaságnak.

13,990 Ft 7,990 Ft Az ajánlat csak korlátozott ideig él!
Kosárba

Termék leírás

Kellene valami finomságot összeütni a vasárnapi ebédre?


Elő a köténnyel, a receptkönyvvel és a hozzávalókkal! Mindent összedolgozol annak rendje és módja szerint, majd az egészet beteszed a tepsibe. A leírás szerint a középső rácson, 200 fokon fél óra alatt kész lesz. Letelik az idő, belenézel a sütőbe, és… hát, az eredmény köszönőviszonyban sincs az elképzeléseiddel!

Ismerős a szitu, ugye? Ilyenkor biztos arra gondolsz, hogy elrontottál valamit az előkészületeknél, vagy hogy nem volt elég meleg a sütő, esetleg sopánkodsz egy nagyot, mint az idősebbek, hogy „ehh, ma már semmi sem a régi”. Bár ez utóbbi kétségtelenül sok mindenre igaz, no de azért a tűz még ugyanúgy ég, nem? :)

Lényeg az, hogy a válasz a problémára egyszerűbb lehet, mint gondolnád: a tepsiddel van gond. Bizony egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű terméket használsz erre a célra, hiszen alapvetően befolyásolni tudja az ételeid minőségét.

Dobd ki a régi vacak tepsijeidet, és újíts be egy olyan prémium minőségű készlettel, aminek a tervezését és a dizájnolását profi szakemberek végezték.

A készlet három különböző méretű tepsit tartalmaz, hogy minél sokoldalúbban tudd használni őket. Mindegyik Bio kerámia bevonattal rendelkezik, mely amellett, hogy megakadályozza az étel leragadását, egyenletes hőeloszlást is biztosít.

A tepsik használata nagyon biztonságos, a szilikon fogantyúk még a sütőből történő kivételkor is stabil fogást biztosítanak. Tisztításuk gyors és egyszerű, sőt, az ellen sincs kifogásuk, ha a mosogatógépre bíznád ezt a feladatot.

Ezzel a tuti tepsitrióval konyhatündéri tudományodat egy magasabb szintre fejlesztheted, az eredmény pedig garantáltan tíz ujjat megnyaló élményt okoz az asztaltársaságnak.

 

EztDeJól kisütötted! :)

Bon appétit!

 

A csomag tartalma:

  • 3db Bio kerámia tepsi

 

Tulajdonságok:

  • Tapadásmentes
  • Széles szilikonos fogantyúkkal a biztosabb fogásért
  • Mosogatógépben mosható
  • Méretek:

                      s: 360x230x48 mm

                      m: 405x270x48 mm

                       l: 460x295x48mm

Vélemények

Szendrei Valéria Réka2015-08-19 20:08

Nagyon jó termék, igazán minőségi, az étel nem ragad oda, sütés végeztével egyszerűen elég kitörölni.

Kulcsár Virág2015-08-25 17:23

Nagyon örülök, hogy megvettem! :-) Mindenkinek ajánlom, aki meg akarja könnyíteni a saját munkáját a konyhában! :)

Nagyné Szirmai Erzsébet2015-09-11 10:45

Nagyon szeretem, legszívesebben vennék még egy garnitúrát :)

Kocsis Lászlóné2015-10-05 19:22

Kiválô nagyon szertem!

Hargatai Szilvia2015-10-30 08:36

Bevallom sosem hittem, hogy a reklámokban alkalmazott marketingfogás, ahogyan a vásárlók dicsérik és népszerűsítik a terméket, mindez igaz lehet! Kevesebb mint egy hónapja rendeltem meg a készletet. Egyszerűen fantasztikus. Mindent ebben sütök!

Mondja el véleményét Ön is!