100% megbízhatóság

Vásárlóink több mint 98%-a teljesen mértékben elégedett velünk!

Klikkeljen ide és nézze meg mások véleményét, vagy küldje el nekünk sajátját! Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Pénzvisszafizetési garancia

Nem voltál megelégedve a szolgáltatással, termékkel?

Kérjük ezt minden esetben jelezd felénk az info@karacsonyi-ajandek-otlet.hu címen, hogy az ilyen esetek ellen fel tudjunk lépni a vásárlótársaid védelmébe érdekében.

Ez esetben az általad vásárolt szolgáltatás, termék árát visszautaljuk a számodra.

A pénzvisszafizetési garanciát csak a szolgáltatás felhasználását / termék átvételét követő 15 napon belül jelentett probléma esetén tudjuk érvényesíteni.

Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.

Termékek visszaküldése:

Ha a kapott termékkel nem vagy megelégedve, jelezd ezt 15 napon belül, küldd vissza bontatlan csomagolásban 30 napon belül a lenti útmutatásnak megfelelően, és visszatérítjük az árát.

A termék visszaküldésének menete:

  1. Mindenképpen írj ügyfélszolgálati e-mail címünkre (info@karacsonyi-ajandek-otlet.hu) egy levelet, melyben szerepel a rendelés azonosítója, és a visszacserélendő termék adatai.
  2. Válaszlevélben megküldjük a visszáru-nyomtatványt, és a címet, melyen fogadni tudjuk a visszaküldött terméket. Erre azért van szükség, mert a termék jellegétől függően ez a cím többféle lehet.
  3. A kitöltött nyomtatványt és a terméket bontatlan csomagolásban küldd el a levélben megadott címre.
  4. Kollégáink fogadják a csomagot, és visszautalják a termék árát.
  5. Kérjük, ne küldd vissza nyomtatvány nélkül a terméket, mert nem lesz beazonosítható, így nem tudunk megfelelően eljárni; illetve ne küldjön visszáru-csomagot a székhelyre, mivel ott sajnos a csomagátvétel nem lehetséges.